Angelo Martinez


 

Angelo Martinez werd als ‘Michael Van Brabant’ geboren in 
Kortrijk op 4 juni 1997. 
Hij komt uit een Zigeunerfamilie. 


Met zijn vader die ook al vele jaren zingt onder de naam  ‘ Michael Angelo’ ging hij van jong af aan mee naar optredens en zo kreeg hij zelf de 
 

muzikale microbe stevig te pakken. 

 

Hij zette zijn eerste schuchtere stappen op het podium onder de naam ‘Michael Venicio’ en liet zich al gauw opmerken door zijn prachtige stem waarmee hij zowel moeiteloos uithaalt als heel ingetogen kan zingen.  

 

In 2019 kwam hij in de artiestenstal van VDM Produkties terecht en daar besloten ze in overleg om zijn artiesten naam te veranderen in ‘ Angelo Martinez’  

 

Door zijn stem, looks en achtergrond wordt hij vaak ‘De Vlaamse André Hazes’ genoemd, wat Angelo een hele eer vindt uiteraard, maar de jonge zanger wil toch vooral zijn eigen naam maken en als Angelo Martinez de podia en hitlijsten veroveren.  

 

Zijn sfeervolle debuutsingle ‘Als ik even in je ogen kijk’ is alvast een erg goede eerste stap in het bereiken van dat doel en kon op zeer veer bijval rekenen van pers en publiek.  

 

Nederlandstalig of in het Engels, ingetogen nummers of pure ambiance, van Hazes, over Humperdinck en Tino Martin, tot zelfs Tom Jones, Angelo Martinez kan en doet het allemaal (mét de glimlach). Een geboren podiumbeest met een fenomenale stem, kortom, een aanwinst op elke affiche! 

Bekijk hier enkele videoclips