Muzikantenstad – 21ste Editie

21 jaar lang is ‘Muzikantenstad’ de meest muzikale stad van Vlaanderen. Dat wordt dit jaar gevierd met een nieuw, oogverblindend decor én een nieuw orkest. Verder blijft alles bij het oude en staat ‘Muzikantenstad’ voor een sprankelende, humoristische en op en top professionele voorstelling!

‘Muzikantenstad’ pakt dit jaar uit met een aantal grote namen uit de Vlaamse showwereld. Ondermeer Nadia, Corina, Doran, Lissa Lewis, Michael Lanzo, P.C. Brown, The Golden Sax en het accordeonduo De Melando’s nemen u met plezier mee naar de plezantste stad van Vlaanderen waar muziek hoog in het vaandel wordt gedragen. Deze editie is niemand minder dan Davy Gilles special guest. Hij laat zijn Romeo’s-kompanen even voor wat ze zijn en gaat samen met het publiek op verkenning in ‘Muzikantenstad’.

Alle artiesten worden live begeleid door het Muzikantenstadorkest dat onder vakkundige leiding staat van Alain Verresen. Samen met zijn orkest zorgt hij ervoor dat alle nummers – of het nu Duitse, Engelse of Vlaamse songs zijn – helemaal tot hun recht komen. Het TV-showballet Showcase zorgt telkens voor een grandioze choreografie. De artiesten zelf stralen in oogverblindende kostuums die gedurende de show constant gewisseld worden.

De showproductie wordt gedragen door meer dan twintig mensen die zowel voor als achter de schermen zorgen dat alles op wieltjes verloopt. U hoeft er dus niet aan te twijfelen: met ‘Muzikantenstad’ zit u goed voor een ontspannende, muzikale trip naar de leukste stad van Vlaanderen.

Duurtijd show : 2 x 75 minuten
Geluid en belichting wordt meegebracht

U kan de show bijwonen op 26 april 2018 te Oud-Heverlee.

Deze vindt je misschien ook leuk...

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *