Muzikantenstad

De show ‘Muzikantenstad’ bestaat al 21 jaar en brengt elk jaar in november een nieuwe editie. Deze 21ste editie krijgt de titel “ Ik zing een lied voor jou “

Muzikantenstad zit in een totaal nieuw kleedje en krijgt overal lovende commentaren. De show is zeer professioneel, sprankelend, origineel, afwisselend, humoristisch en vlot!

Een tal van Vlaamse artiesten, muzikanten, zangers, dansers, overtreffen zichzelf.

Geen playback toestanden maar alles wordt live gebracht en muzikaal begeleidt door “Het Muzikantenstadorkest” o.l.v. “Alain Verresen.

De show bestaat uit vele verrassende acts maar vooral uit veel herkenbare liedjes, instrumentale nummers, prachtige samenzang, solonummers en leuke humor.

De presentatie is in handen van “Filip D’haeze”. Hij zal U op een toffe en gezellige manier een rondleiding geven in de muzikaalste stad die er bestaat: “Muzikantenstad”.

Ons muzikantenstadteam bestaat uit:
– Nadia
– Corina
– Lissa Lewis
– Accordeon duo – De Melando’s
– Michael Lanzo
– Doran
– P.c. Brown
– The golden sax
& special guest: Davy Gilles

Ook het TV Showballet “ShowCase” en komisch talent “Animolly” zullen hun beste beentje voorzetten!

Het eerste deel van de show eindigt met een prachtige halve finale en deel twee stopt met een onvergetelijke finale gebracht door al de artiesten.

Zeker ook het vermelden waard is het feit, dat onze artiesten een ganse show door verwisselen van kostuums. Het éne al mooier dan het andere en zeker een streling voor het oog van het publiek.

Ook het prachtige decor ( led wall ) en de geluidinstallatie worden door ons geleverd.

Omdat wij weten dat het belangrijk is om voor de Senioren kwaliteit te brengen, durven wij met ons hand op het hart te zeggen: “Muzikantenstad” is het mooiste senioren programma dat Vlaanderen momenteel te bieden heeft!

Inlichtingen kan u geheel vrijblijvend bekomen bij VDM Produkties.

Chris Van Hoof
Producer Muzikantenstad

VDM Showprodukties
Marcottedreef 1
2950 Kapellen
03 664 51 41
0475 78 63 98
info@vdmprodukties.be

muziekenstad

EEN LIED EN EEN LACH

Een prachtige gevarieërde seniorenshow met medewerking van klasseartiesten zoals de stijlvolle showdame “Norma Hendy”, de muzikale duizendpoot “Rolando” die zowel voor humor als ontroering zorgt, zang-en accordeonduo “De Melando’s” en muzikante “Veerle” die alles ‘live’ zal begeleiden.

Prijs : € 1.020,00 excl. BTW, vervoer en geluidsinstallatie inbegrepen.(tot 250 pers.)

MUZIKALE LACHKRIEBELS

Een spetterende show met live muzikant waar zowel zang, accordeon als humor aan bod komen.

Zang – accordeonduo “De Melando’s” brengen liedjes en prachtige accordeonmuziek, terwijl het Duo “Pleks” zorgt voor de komische noot. Dit alles wordt afgewisseld met een optreden van ‘Yves Segers’, bekend als leadzanger van de groep ‘Toast’.

De artiesten worden hierbij ‘live’ begeleidt door een fantastische muzikant. Deze show bezorgt U zeker en vast ‘Muzikale Lachkriebels’ !

Prijs : 1.150 € incl. BTW, vervoer en geluidsinstallatie

AMBIANCE

Een geweldige show boordevol met echte rasartiesten. Zowel zang, accordeon en humor zijn een belangrijk aspect. Het oog wil natuurlijk ook wat. Alles wordt prachtig opgevuld door het TV-showballet The Ronald Lee White Dancers. Alles speelt zich af in een prachtig decor. De Presentatie is in handen van de Radio 2 presentator Ro Burms. Speciale gasten in deze show zijn : Rod Sainclair, De Melando’s, Jacky Lafon en ‘The Voice Of Europe’ Eddy Wally. De muzikale, ‘live’ -begeleiding wordt verzorgd door muzikante ‘Veerle”

Met deze show is er zeker en vast “AMBIANCE”

Prijs : op aanvraag  (incl. vervoer en geluidsinstallatie)