Muzikantenstad

MUZIKANTENSTAD

De show ‘Muzikantenstad’ bestaat al 23 jaar en brengt elk jaar in november een nieuwe editie. Deze 23ste editie krijgt de titel “Welkom in ons Muzikantenstad café!“
Muzikantenstad wordt elk jaar in een totaal nieuw kleedje gestopt en krijgt overal lovende commentaren. De show is zeer professioneel, sprankelend, origineel, afwisselend, humoristisch en vlot! Een tal van Vlaamse artiesten, muzikanten, zangers, dansers passeren de revue en overtreffen zichzelf. Alles wordt live gezongen en muzikaal begeleidt door “Het Muzikantenstadorkest” o.l.v. “Alain Verresen.

De show bestaat uit vele verrassende acts, toffe thema’s, maar vooral uit veel herkenbare liedjes, instrumentale nummers, prachtige samenzang, solonummers en leuke humor. De presentatie is in handen van “Filip D’haeze” die het publiek op een toffe en gezellige manier rondleidt in de muzikaalste stad die er bestaat: “Muzikantenstad”.

Ons Muzikantenstad-team bestaat uit:
– Nadia
– Corina
– Lissa Lewis
– Accordeon duo – De Melando’s
– Michael Lanzo
– Doran
– P.c. Brown
– Special guest: John Leo 

Ook het TV Showballet “ShowCase” en komisch talent “Animolly” zullen hun beste beentje voorzetten! Het eerste deel van de show eindigt met een prachtige halve finale en deel twee stopt met een onvergetelijke finale gebracht door al de artiesten. Zeker ook het vermelden waard is het feit dat onze artiesten een ganse show door verwisselen van kostuums. Een streling voor het oog! Ook het prachtige decor is voorzien van een led wall die de mooiste achtergronden laat zien. Ook de geluidinstallatie wordt door ons geleverd.

Omdat wij weten dat het belangrijk is om voor de senioren kwaliteit te leveren, durven wij met ons hand op het hart te zeggen dat “Muzikantenstad” het mooiste seniorenprogramma is dat Vlaanderen momenteel te bieden heeft!

Inlichtingen kan u geheel vrijblijvend bekomen bij VDM Produkties.

Chris Van Hoof
Producer Muzikantenstad

VDM Showprodukties
Marcottedreef 1
2950 Kapellen
03 664 51 41
0475 78 63 98
info@vdmprodukties.be

Interesse om de show te boeken?