Ivann


 

Na de leadzanger te zijn van ‘ Sterren op de dansvloer’ en  jarenlang de grootste artiesten in Vlaanderen én daarbuiten te hebben versterkt, vond Ivann het in 2015 hoog tijd om verder te schrijven aan zijn eigen verhaal.  Met ‘Ik kan de hele wereld aan’ scoorde hij meteen een dijk van een hit.  Ook met de opvolgers ‘Magneet’, ‘Utopia’, ‘Door Jou’ en ‘Eind van de wereld’ wist Ivann muziekminnend Vlaanderen te charmeren.

Afgeborsteld, tot in de puntjes verzorgd en super professioneel, dat is hoe Ivann zichzelf presenteert wanneer je met hem afspreekt, of wanneer hij op het podium staat. Ivann heeft een talenknobbel en kan dus vlot en moeiteloos overschakelen van de ene vreemde taal in de andere. Naast zijn meertaligheid, heeft Ivann ondertussen ook al een indrukwekkende solocarrière opgebouwd in het Nederlands want ook in zijn eigen moedertaal klinkt hij fantastisch. Een valse noot staat niet in zijn woordenboek en hij kan het publiek entertainen als geen ander.

Nog maar pas geleden kreeg hij een staande ovatie in een uitverkochte Antwerpse Stadsschouwburg, en het uitverkochte casino van Oostende, toen hij schitterde als leadzanger in ‘The Edge Of Heaven, A Tribute To George Michael’.

De kers op de taart was voor hem  het optreden  op 26 oktober ll in de Lotto Arena te Antwerpen waar hij uitgekozen is door Glennis Grace om naast enkele toffe GM nummers ook samen met haar een duet te zingen. Zonder pretentie en in alle bescheidenheid, mag het best gezegd en geschreven worden dat Ivann één van onze beste zangers is in Vlaanderen!

 

Zet hem op uw podium en U krijgt ambiance met zeer grote klasse!

Bekijk hier enkele videoclips