Over ons

Mensen vermaken is een edele kunst. Dat hebben Chris Van Hoof en Frank Meseure van VDM Produkties als geen ander begrepen. Hun jarenlange ervaring zorgt ervoor dat een organisator blindelings op hen kan vertrouwen. VDM Produkties weet als geen ander een verzorgd programma samen te stellen waar kwaliteit hét sleutelwoord is.  Daarnaast dragen ze eerlijkheid en correctheid hoog in het vaandel wat resulteert in een uiterst tevreden klantenbasis.

VDM Produkties is al geruime tijd het artistieke huis waar Michael Lanzo, Doran, P.C. Brown, De Melando’s, Nico Lenny, Delennys  en Ron Van Hoof hun onderdak vonden. Deze artiesten vormen sinds enige tijd de artistieke basis van VDM Produkties.  Uiteraard bieden zij naast deze exclusieve artiesten ook de mogelijkheid om zowat elke artiest in Vlaanderen te boeken.

Voor elk evenement, ongeacht of het nu kleinschalig of groots opgezet is, hebben Chris en Frank het gepaste antwoord. Kies je voor een een flitsende show met artiesten die op dit moment het mooie weer maken in de showbizz?  Ga je voor een kant en klaar programma dat z’n deugdelijkheid al heeft bewezen of kies je voor een show die je naar eigen keuze samenstelt?  Of ben je op zoek naar een gepaste muzikale omlijsting voor grote en kleine levensgebeurtenissen?  Bij VDM Produkties kan het allemaal.

Bovendien kan u voor dat laatste rekenen op de ‘know how’ van VDM Produkties, want door hun meer dan 35 jaar ervaring, weten ze als geen ander welke artiesten zorgen voor een mooi, afgerond programma.  Chris en Frank begeleiden je van begin tot einde om tot het beste resultaat te komen!

VDM Produkties heeft door de jaren heen een stevige reputatie opgebouwd als het gaat om grootschalige produkties.  Ze leveren een totaaloplossing gaande van geluid en decor tot een live orkest met zwierig showballet!

Op de site vind je slechts een staalkaart van wat VDM Produkties je te bieden heeft.  Vind je op de site niet terug wat je zoekt?  Aarzel dan niet om contact te nemen met Chris en Frank van VDM Produkties.  Ze helpen je met de glimlach verder.

Chris en Frank
VDM Produkties

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *