Ingrii

Een artiest met een happy repertoire!
Ingrii is een relatief nieuwe naam in showbizzland. Toch heeft deze artiest met haar happy repertoire en knappe verschijning alles in huis om van uw evenement een geslaagd feest te maken.
In het dagelijkse leven kan je Ingrii terugvinden in haar optiekzaak in Stabroek. Muziek is altijd een passie van haar geweest. Ze ziet muziek ook als een manier om haar gevoelens een uitweg te geven. Tegenslagen die ze in het verleden kende, zong ze als het ware van zich af.
Bij haar eerste single ‘Leef’ werd onmiddellijk duidelijk dat Ingrii een positieve en sterke persoonlijkheid is die ook op die manier in het leven wil staan. Met haar tweede single ‘Smoorverliefd’ trok Ingrii die lijn door. ‘Smoorverliefd’ is een vrolijk, opgewekt en best wel gekke song. Ingrii ten top dus!
Ook anderen liggen Ingrii nauw aan het hart. Met haar muziek wil Ingrii mensen vooral een gelukkig gevoel bezorgen. Net zoals muziek voor haar een uitlaatklep is, wil ze ook dat anderen zich door haar muziek even onbezorgd kunnen wanen.
Ben je op zoek naar die positieve noot die je feestje kleur moet geven? Naar een artiest die het publiek in een paar tellen op haar hand krijgt en met een goed gevoel huiswaarts stuurt? Dan bieden we met Ingrii zeker een antwoord op die vraag!

< 2018 >
Augustus
  • Geen evenementen

Artist Songs

Artist Videos

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *