Deze drie tenoren zijn vanaf nu ‘TRI VOCI’

 

  • Michael Lanzo, Hij werd de winnaar van Belgium ’s got talent in 2013 en sindsdien is hij niet meer uit de Vlaamse showbizz weg te denken. Een geweldige stem waarop we alleen maar trots kunnen zijn.

  • Jan Wuytens werd al op 14 jarige leeftijd koster-organist. Vanaf toen werden zijn talenten als muzikant reeds bewierookt maar werd ook zijn fenomenaal zangtalent ontdekt. Na jaren van podium ervaring hoeft hij aan niemand meer te bewijzen dat hij een geweldige Tenor is.

  • Sven De Gendt stond voor de eerste keer op het podium in de laatste editie van ‘ De Voice van Vlaanderen’. Al zong hij de pannen van’ t dak, geen enkele coach draaide de stoel. De ontelbare verontwaardigde reacties spraken boekdelen. Wij vroegen hem of hij ‘1 van de drie’ wilde worden en in de opnamestudio heeft Sven bewezen absoluut thuis te horen in dit rijtje.

Iedereen kent de groep‘ Il Divo’ of het trio ‘Il Volo’.  Deze groepen bestaan uit fantastische zangers en zijn terecht wereldwijd bekend!

 

Maar laten we eens voor één keer chauvinistisch zijn en erkennen dat ook Vlaanderen geweldige stemmen in huis heeft. Tri Voci is hiervan het bewijs! Luister maar naar hun eerste single  ‘Your Love’.

Deze nieuwe muzikale revelatie zal voor het eerst te zien zijn op 31 december 2022 in de eindejaar show van Ment TV tijdens de uitreiking van de loftrompetten.