Pc Brown 


 

Een multi-talent en rasentertainter!


Heeft uw evenement nood aan een artiest die zowat alle genres moeiteloos aankan, aan een artiest die looks en talent in één persoon verenigt? Dan bent u bij PC Brown vast en zeker aan het goede adres.

PC Brown is de artiestennaam van Paul Ceulemans. Toen die op zoek was naar een geschikte artiestennaam, hoefde hij niet lang te zoeken: hij nam de initialen van zijn naam en voegde daar met een knipoog naar zijn huidskleur ‘brown’ aan toe. PC Brown was geboren!

Klasse, talent, stijl… dat is wat u met PC Brown in huis haalt wanneer u beslist om hem te boeken voor uw evenement. Deze artiest is niet alleen een voortreffelijke zanger die steeds afgeborsteld op het podium verschijnt; met zijn hagelwitte glimlach en zijn donkerbruine ogen is hij ook nog eens leuk om naar te kijken.

PC Brown is zeker niet voor één muziekstijl te vangen. In een vingerknip schakelt hij over van Vlaamse hits naar pop naar klassiek; van musical naar soul en van reggea naar hiphop en dat in een waaier aan talen. Eigentijds entertainment met de klasse van de crooners uit de jaren ’60: dat is waar PC Brown voor staat.

 

 

Bekijk hier enkele videoclips