DORAN


NIET VOOR EEN STIJL TE VANGEN !


Vlaanderen heeft met Doran z’n eigen Tom Jones in huis.  Wie zijn krachtige stem één keer heeft gehoord, vergeet die nooit meer.  In 1995 won Doran met verve de Soundmixshow op VTM (hij zong toen een nummer van Tom Jones) en sindsdien is z’n indrukwekkende power voice z’n handelsmerk!

 

De Soundmixshow betekende de start van een veelbelovende carrière.  Doran bracht een handvol singles uit, kwam vaak op televisie en stond in het voorprogramma van vooraanstaande artiesten zoals Rob De Nijs en Grant & Forsyth.  In die periode stond Doran zowat in alle uithoeken van Vlaanderen op het podium.  Het was dan ook geheel onverwacht dat hij in 2003, op het hoogtepunt van zijn carrière,  besloot om een pauze in te lassen.

De muziekmicrobe liet Doran echter niet los.  In 2016 zocht én vond hij een nieuw artistiek onderdak bij VDM Produkties.   Het resultaat van die samenwerking liet niet lang op zich wachten: ‘Cara Mia Blijf’, een cover van ‘Cara Mia Mine’, zorgde ervoor dat Doran opnieuw op het podium verscheen.

 

Het publiek is Doran duidelijk nog niet vergeten.  ‘Cara Mia Blijf’ werd een succes en door dat succes gesterkt, bracht Doran begin 2017 een tweede single uit: ‘Liefde Overwint’; een krachtige power ballad die de kracht en warmte van Dorans stem helemaal in de verf zet.
Dat Doran ervan houdt om verschillende muzikale paden te bewandelen, bewees hij met z’n meest recente single ‘Ik Toost Op De Dag’; een stevig uptempo-nummer dat een positieve boodschap uitdraagt.

Ben je als organisator op zoek naar een artiest die weet wat het publiek wil én die kunnen en elegantie moeiteloos weet te combineren?  Dan ben je bij Doran aan het goede adres!

Bekijk hier enkele videoclips