Ron Van Hoof

Veelzijdigheid en jarenlange ervaring
Wie voor z’n evenement een artiest zoekt die kan bogen op een jarenlange ervaring én veelzijdig is, is bij Ron Van Hoof beslist aan het goede adres.

Ron Van Hoof begon zijn carrière in de showbizz begin de jaren ’70. Het was een tijd van balorkesten, bandjes, muzikale avonden… Kortom een ideale leerschool voor wie het métier van artiest onder de knie wil krijgen.

Ron Van Hoof is een zeer veelzijdig artiest. Die veelzijdigheid dankt hij aan zijn ervaring in diverse bands maar ook aan zijn periode als solo-artiest. Wist je dat deze muzikale kameleon begin de jaren ’80 onder de naam Ricardo een aantal singles heeft opgenomen op het befaamde Nederlandse platenlabel Telstar?

Na heel wat muzikale omzwervingen en een kleine pauze in 2011 kwam Ron in 2014 in contact met VDM Produkties. Ondertussen is Ron Van Hoof opnieuw een veelgevraagd artiest die dankzij zijn veelzijdigheid zowat elk feest kan opluisteren. Hij heeft sinds kort een tweede single uit, ‘Vrouw Van M’n Leven’ en hij is vaak aan het werk in Nederland.

Wij van VDM Produkties hebben dus één goede raad: wie op zoek is naar een artiest die zang en muziek moeiteloos weet te combineren, moet beslist een beroep doen op Ron Van Hoof. Bovendien is deze artiest exclusief bij ons te boeken. Aarzel niet en boek Ron Van Hoof vandaag nog!

Ron Van Hoof boeken kunt u nu bij VDM Produkties

Artist News

Artist Songs

0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *