Twee winnaars!

Show: twee winnaars!

‘Twee winnaars’, is een zeer tof muzikaal programma van twee zangers die allebei hun carrière te danken hebben aan een wedstrijd op TV. Sinds hun overwinning is hun leven toch erg veranderd. Hoe ze deze verandering zelf hebben ervaren vertellen ze graag aan het publiek. Een afwisselende namiddag met mooie liedjes gebracht door twee top artiesten met een totaal ander repertoire.

Doran

DORAN

Met het lied ‘Delilah’ van Tom Jones werd Doran de winnaar van de sound mix show met een ongezien hoog aantal stemmen. Al is deze overwinning al enkele jaren geleden Doran staat nog steeds met evenveel enthousiasme op het podium. Hij is zonder twijfel dé ideale artiest om uw evenement te vervolmaken. Hij ziet er niet alleen goed uit, hij klinkt ook gewoon goed en weet als geen ander wat een publiek wilt.

MICHAEL LANZO

Michael Lanzo is de winnaar van ‘Belgium ‘s Got Talent’. Dit programma werd een ware zegetocht voor hem, want dankzij deze overwinning kreeg hij de kans om een single op te nemen. Deze single werd een ongezien succes en sindsdien is Michael niet meer weg te denken uit de Vlaamse top tien! Michael Lanzo heeft één van de mooiste stemmen van Vlaanderen.  Hij brengt ambiance ten top maar zal de mensen ook ontroeren met enkele mooie ballades.

Michael Lanzo